Invest In Your Investments

Noter gør dig til en bedre investor

leave a comment »

I dag har vi foretaget en opdatering af UPSIDO.com, der giver dig som bruger nogle nye ting. For eksempel har vi lanceret to nye strategier, som vi vil omtale her på bloggen over den næste tid. Derudover har vi lanceret et nyt notesystem, der kan hjælpe dig med at blive en bedre investor. Lad mig fortælle dig hvordan.

Nedenstående er et skærmbillede af noter for en bestemt aktie (i det her tilfælde SimCorp). Her kan du nedskrive dine tanker omkring en bestemt aktie. Det er også muligt at skrive noter til dine porteføljer og kurslister.

Noter er vejen til lærdom

Vi har udviklet et notesystem på opfordring fra flere brugere, men også fordi det grundlæggende er et godt værktøj for den private investor.

Den bedste måde at blive klogere i fremtiden er ved at studere fortiden. Dette gælder også for investering. Forestil dig, at du har købt en aktie og efter to år sælger den igen. Hvis ikke du i sin tid skrev ned, hvorfor du købte aktien, så er det svært for dig at vurdere om det var held eller dygtighed. Det samme gælder også, hvis du har tabt på en aktie. Her er det vigtigt, at du kan genlæse dine tanker omkring, hvorfor du købte aktien. På den måde kan du blive klogere på dine investeringsbeslutninger og lære af dine successer – samt undgå de samme fejl i fremtiden.

Fordelen ved et elektronisk note-arkiv er, at du dermed altid har samlet alle dine tanker et sted og ikke skal finde skrivebloggen eller et tilfældigt word dokument frem. Samtidig kan du let gå fra note til en masse finansinformationer omkring aktier, din portefølje etc.

Nedenstående ses et skærmbillede af noter i hovedmenupunktet “Værktøjer”. Her får du et samlet overblik over alle dine noter fra dine aktier, porteføljer og kurslister.

Vi håber, at du vil stor glæde af notesystemet og samtidig vil gøre dig bedre som investor. Desuden kan jeg tilføje, at denne opdatering kun er en af rækken af mange kommende og spændende opdateringer.

Advertisements

Written by Peter Garnry

24. February 2010 at 17:34

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: