Invest In Your Investments

Aktier, aktier, aktier og lidt mere om aktier…

leave a comment »

I går afholdte vi et fantastisk arrangement omkring aktier, value investering og brug af UPSIDO.com for en del af vores kunder. Vi fik mulighed for at tale om brugervenligheden af UPSIDO.com og har fået et større indblik i, hvilke funktionaliteter vi skal udvikle for at gøre vores løsning endnu bedre. Vi vil helt afgjort afholde lignende arrangementer i fremtiden og i første omgang vil det blive vores kunder i Jylland, der vil muligheden for at mødes med os. Er du kunde boende i Jylland vil du blive orienteret, når vi afholder et arrangement omkring aktier og investering.

Det var en fornøjelse at mærke den positive energi omkring aktier og investering med UPSIDO.com. Vi er mere end nogensinde overbeviste om, at vi tilbyder en banebrydende løsning og koncept, der bredt appellerer til private investorer, der gerne vil investere selv. Vi tror på, at vores vision for fremtiden om flere og mere vidende private investorer vil gå i opfyldelse, samt at UPSIDO.com vil være en underliggende katalysator i denne udvikling.

Derudover fik vi lejlighed til at lave en brugervenlighedstest af UPSIDO.com på nogle få af vores kunder, hvilket har givet værdifuld indsigt i, hvordan brugere af UPSIDO.com anvender applikationen. Med denne viden og brugeradfærd kan vi fremadrette udvikle applikationen til at blive endnu mere brugervenlig.

(Stemningsbilleder fra gårsdagens arrangement om aktier og investering)

Advertisements

Written by Peter Garnry

20. November 2009 at 14:56

Posted in Features, Stocks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: