Invest In Your Investments

Tak for en fantastisk Aktiemesse 2009

leave a comment »

I går var vi repræsenteret ved dette års Aktiemesse afholdt af Dansk Aktionærforening og Dagbladet Børsen, der blev besøgt af 1.200 aktieinvestorer, hvilket var ny rekord for messen.

Nedenstående kan I se et lille stemningsbillede af UPSIDO.com standen lige inden dørene blev åbnet.

IMG_2616

Vi ville gerne have vist nogle billeder fra selv messen, da den var på sit højeste, men vores stand var så populær, at vi simpelthen ikke havde tid til at tage billeder. Som det også fremgik af en artikel på borsen.dk senere på aftenen, så var vores stand en af de mest populære. Vores præsentation med titlen “Drop din bank og gør det selv” kl. 14.15 var også så populær, at mere end 30 personer måtte blive uden for lokalet, da der ikke var plads til flere. Vi må spørge Dansk Aktionærforening om vi ikke kan få et større lokale næste år. For dem af Jer, der ikke kom til messen og til dem, der desværre ikke kunne komme ind på grund af pladsmangel, kan I se præsentationen om noget tid på nettet. Vi skal nok komme med link, når videoen bliver lagt op.

borsen_aktiemesse(Kilde: borsen.dk)

Til sidst vil vi gerne sige tak til alle de personer vi fik talt med. Det var en fornøjelse at tale med kunder og nye potentielle kunder omkring UPSIDO.com og hvordan vi kan træffe bedre beslutninger på aktiemarkedet. Vi håber, at vi vil møde endnu flere interesserede næste år.

Advertisements

Written by Peter Garnry

17. September 2009 at 16:42

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: