Invest In Your Investments

Mantra: Træf bedre beslutninger

leave a comment »

Alt for mange private investorer træffer simpelthen for dårlige beslutninger på aktiemarkedet. De begår typisk en lang række grundlæggende investeringsfejl, som kræver disciplin, indsigt og værktøjer at undgå.

I følge Jesper Rangvid, professor ved Copenhagen Business School, holder danske private investorer i gennemsnit kun to aktier. Se interviewet med ham i Børsen TV her – ca. 3:50 min. inde i klippet taler han om danskernes aktiespredning.

jesper_rangvidKilde: Børsen TV

En portefølje bestående af to aktier er det dummeste, man som investor overhovedet kan gøre. Det gør ens afkast meget afhængigt af udviklingen netop i de to aktier man har købt.

Derudover begår private investor en lang række andre dårlige beslutninger. Det er netop af den grund, at vi bag UPSIDO.com har udviklet det vi mener er løsningen på problemet. Nemlig en webapplikation der nemt og hurtigt giver dig de værktøjer og svar du behøver for ikke at foretage dårlige beslutninger.

Vores mantra over for vores kunder og internt i vores videreudvikling er derfor meget simpelt blevet:

Træf bedre beslutninger

Det er nemlig præcis det aktieinvestering handler om – træffe bedre beslutninger. For eksempel var en investering i Roskilde Bank en meget dårlig beslutning og en endnu dummere beslutning, hvis man kun ejede Roskilde Bank aktier samt en aktie mere. Konsekvensen har været forskellen mellem at have en fornuftig formue til alderdommen og ikke have en formue at leve af, når man går på pension.

Hvordan træffer man så bedre beslutninger? Og endnu mere vigtigt, hvordan gør man det nemt og hurtigt med UPSIDO.com?

På foranledning af en kunde har vi besluttet, at vi vil begynde en artikelserie, hvor vi vil forsøge at besvare de to ovenstående svar. Dette vil indebære en serie af blogindlæg, der vil gå igennem alt fra, risikospredning, aktieanalyse, aktivallokering, research teknikker, strategier, valutarisiko, markedsværdi allokering, betydningen sektorfokus, markedspsykologi mv.

Vi ser frem til at dele alle disse emner med dig, så du bliver en bedre privat investor.

Advertisements

Written by Peter Garnry

2. August 2009 at 20:39

Posted in Investing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: