Invest In Your Investments

Attraktive industriaktier

leave a comment »

Igen har UPSIDO.com haft æren af at være citeret som kilde i medierne. Denne gang er det i Penge & Privatøkonomi (P&P) fra maj 2009. På baggrund af en aktiescreening i vores applikation har P&P fundet frem til en række spændende og attraktive industriaktier, som kunne være værd at overveje til sin portefølje.

Nogle af disse er følgende aktier:

penge_upsido_pdf_screenshot

Kilde: Penge & Privatøkonomi, nr. 5 maj 2009

Se resten af de attraktive industriaktier ved at klikke på billedet. Om det nu, at man skal købe industriaktier er svært at vurdere. Investeringschef Henrik Henriksen gjorde sig til talsmand for cykliske aktier heriblandt industriaktier (af natur cykliske) den 13. maj 2009 i hans blogindlæg “Køb cykliske aktier“. I kommentarerne til Henrik Henriksens blogindlæg gjorde vi indsigelser mod denne tese med vores blogindlæg “Langsigtede investorer bør have overvægt i aktier – eller bør de?”, da vi mener, at de seneste stigninger delvist bygger på falske forhåbninger og delvist drevet af massive likviditetstilførelser fra den amerikanske centralbank.

Men risikoappetiten er vendt tilbage i markedet og kreditspændet mellem risikofrie og risikobetonede aktiver er snævret ind. Omvendt er den forventede volatilitet i markedet stadig historisk høj, hvilket ses ved at VIX-indekset stadig handles til omkring 30, hvilket er 50% højere end det historiske gennemsnit omkring 19-20.

Advertisements

Written by hoelmer

6. July 2009 at 16:42

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: