Invest In Your Investments

Mega drop-down menuer – den næste web design trend?

leave a comment »

I takt med at indholdet på et site vokser, bliver det en større udfordring at lave god navigation der giver et godt overblik. Personligt har jeg aldrig brudt mig om traditionelle drop-down menuer, som hurtigt har det med at blive lange og uoverskuelige.

Et relativt nyt fænomen inden for web design er mega drop-down menuer, der i løbet af 2009 hurtigt er blevet mere og mere populært. Nogle kalder endda mega menuer for den næste web design trend. Den respekterede usability ekspert Jakob Nielsen er også begrejstret for mega menuer og opfordrer folk til at bruge dem.

UPSIDO.com har vi for nylig introduceret mega drop-down menuen med stor succes (se også nedenstående screnshots). Den feedback vi allerede nu har fået er yderst positiv og der er ingen tvivl om, at det er blevet mere overskuligt at navigere rundt.

Nedenstående to screenshots viser to forskellige måder vi anvender mega menuen på. Det første screenshot viser hvordan værktøjerne nu er opstillet med et ikon og en beskrivelse af hvad det kan bruges til.

upsido-menu-værktøjer

Næste screenshot viser hvordan de mest relevante markeder nu, med den plads som mega drop-down menuen giver, kan listes på en overskuelig måde.
upsido-menu-markeder

Advertisements

Written by hoelmer

2. June 2009 at 08:00

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: