Invest In Your Investments

UPSIDO på bloggen

leave a comment »

I dag lancerer vi vores blog. Historien bag blogs er kort, men i dag har mange private, virksomheder og selv regeringer deres egne blogs. Der eksisterer mange forskellige motiver og formål med blogs. Vi har fra starten været meget bevidste omkring, hvad formålet med vores blog skulle være.  UPSIDOs blog vil handle om:

  • Produkt – vi ser det, som det primære formål at formidle nye opdateringer på vores produkt, således at I brugere kan følge med i udviklingen. Derudover vil vi med jævne mellemrum uddybe nogle af værktøjerne og de nye funktioner i forhold til konkrete problemstillinger
  • Aktiekulturen – vi har en klar holdning til aktiekultur og investering generelt. Derfor vil vi, når det er passende, kommentere på diverse artikler i pressen omkring aktier og investering.
  • UPSIDO – vi vil forsøge at give Jer brugere et indblik i UPSIDO. Derfor vil vi løbende fortælle om virksomheden UPSIDO og holde Jer opdateret, når vi er i pressen.

Vi håber, at I vil finde vores blog interessant og brugbar. Bloggen skal ses som inspirationskilde for Jer brugere, men også et talerør mellem Jer og Os.

Advertisements

Written by Peter Garnry

3. April 2009 at 10:07

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: